Čiščenje na višini

Izvajamo kakovostno čiščenje na višini, da bo bivanje v vašem domačem ali službenem okolju prijetnejše. S pomočjo vrvne tehnike, dvižnih ploščadi ali teleskopskih dvižnih košar za vas očistimo tudi najtežje dostopna mesta. Na čiščenje oken ali čiščenje strehe na objektih velikokrat pozabimo, a ta kljub vsemu nujno potrebujejo vsakoletno čiščenje. Nudimo višinsko čiščenje strehe, čiščenje fasade, drugih steklenih površin na višini, čiščenje žlebov na blokih, stolpnicah, visokih hišah, halah, silosih, cerkvah in drugih visokih objektih. Imamo bogate izkušnje z varnim delom na višini in vedno zavarujemo tudi okolico delovišča. Zagotavljamo kvalitetno višinsko čiščenje vseh težko dostopnih mest.

Z rednim čiščenjem podaljšamo življenjsko dobo materiala, ohranjamo njegovo funkcijo, polepšamo izgled stavbe, ter izboljšamo kvaliteto bivanja.

Visokotlačna čiščenja

Obvladamo tudi visokotlačno čiščenje fasade, streh, čiščenje žlebov, tlakovcev in betona. Čiščenje izvajamo z visokotlačnimi čistilniki, ki delujejo pod pritiskom 250 barov. Naša prva prioriteta je, da ne poškodujemo osnovne podlage, ki jo je treba očistiti.

Čiščenje oken na višini

Nudimo višinsko čiščenje oken na vseh visokih objektih in težko dostopnih mestih - bloki, stolpnice, hale, večstanovanjske hiše in drugo. Prepustite nevarno višinsko delo našim strokovnjakom, ki namesto vas dobro očistijo vsa okna na višini in poskrbijo za lepši videz objekta.

Čiščenje strehe in žlebov

Na čiščenje strehe in čiščenje žlebov pogosto pozabimo sploh, ko pride do streh visokih stavb, saj so daleč od oči. Pomembno je, da streho in žlebove redno čistimo, saj jih tako tudi vzdržujemo in jim podaljšujemo življenjsko dobo. Za dostop do streh stolpnic, hal, cerkva in drugih visokih objektov uporabljamo varne metode in vedno tudi zavarujemo okolico.

Čiščenje sončnih elektrarn

Da bo sončna elektrarna kar najbolje delovala, je nikar ne pozabite očistiti. Čiščenje sončnih elektrarn pa je lahko nevarno opravilo, zato je priporočljivo, da ga prepustite strokovnjakom za čiščenje na višini, ki bodo delo opravili varno in učinkovito.

Foto galerija:

V zadnjih 10 letih smo se dodobra izurili v čiščenju na višini in delo dobro opravili ne glede na višino stavbe in težavnost dostopa.